Una mare mata la filla i ho confessa a un amic virtual

El Punt Avui, 31 desembre 2019

Quants infants han de morir per no fer ingressos involuntaris? De moment, tres, en poc temps, a Girona… Per què es tracta tan malament a les persones amb trastorn mental? Per què se li va donar l’alta?  Per què una persona que té un trastorn mental pot demanar l’alta? Ella no ha matat la seva filla! El sistema ha matat la seva filla! Hem de continuar presenciant assassinats de pares a fills o de fills als seus pares Quant temps ha de continuar aquest maltracte a les persones amb trastorn mental???? Quan un psiquiatre no donarà l’alta si la persona està en risc?
Qui ha de canviar les lleis i no ho està fent? Aquesta dona no té la culpa del que ha fet! I si està diagnosticada de trastorn mental, ara, a la presó li donaran el tractament que es mereix! Mentre estigui empresonada estarà ben cuidada.

Llegeix l’article AQUÍ.

“La dona tenia trastorns mentals, havia protagonitzat algun intent d’autòlisi i havia passat temporades ingressada al psiquiàtric. Un dels darrers missatges que havia passat al seu amic virtual Albert Soler, precisament, va ser l’11 de desembre, per dir-li que li acabaven de donar l’alta del psiquiàtric. (…) La família de Maria Àngels Freixas, conscient dels problemes mentals que patia, havia iniciat els tràmits per retirar-li la custòdia de la nena i nomenar un parent com a administrador dels seus béns, ja que a ella no la veien capacitada.”