maig 15 2019 0Comment

“Justa-MENT, repensem la justícia” 06/02/2020

Reserveu data a les vostres agendes per la jornada “Justa-MENT, repensem la justícia” que es durà a terme el dia 6 de febrer del 2020, en la que pretenem reflexionar i analitzar diferents maneres de fer justícia.

Comptarem amb la participació de diferents professionals de la psiquiatria i la psicologia, així com destacats juristes que advoquen per una mirada diferent, més restaurativa i / o terapèutica de la justícia.

La jornada està organitzada per AFATRAC conjuntament amb la Xarxa CORE en Salut Mental de la UAB i compta amb el suport de la Federació Salut Mental Catalunya; de la Sra Mercè Caso, jutgessa Degana de Barcelona;  la Sra Magda Casmitjana directora del Programa d ‘Abordatge Integral sobre els casos de Salut Mental d’elevada complexitat;  el Dr. Blanch, director del Pla director de Salut Mental i Addiccions;  Sr. Xavier Puigdoller, president de la Comissió de drets de les persones amb discapacitats del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona;  i del Sr. Manel Atserias president de l’ISMA, institut de salut mental de l’advocacia entre d’altres.

AFATRAC som una associació de familiars d’afectats per trastorns de conducta, www.afatrac.org , que estem lluitant per aconseguir una vida millor per als nostres fills i filles, per a les nostres famílies i per a la societat en general.

      

afatrac