Nova Jornada: La clau dels Grups d’Ajuda Mútua

Federació de Salut Mental Catalunya informa:

Bon dia,

Us fem arribar la informació sobre la segona edició de la jornada “La clau dels Grups d’Ajuda Mútua (GAM)”, que es farà el dia 22 de març a la Casa del Mar de Barcelona.

Després de l’èxit de la primera edició de la jornada, organitzada dimarts dia 27 de febrer passat al Centre Cívic Parc-Sandaru de Barcelona,

Si voleu reservar-vos una plaça ompliu el formulari d’inscripció 

Jornada “La clau dels GAM” (Casa del Mar – Barcelona – 22 març)

Els Grups d’Ajuda Mútua, coneguts col·loquialment com a GAM, s’han convertit en una eina eficaç en la millora d’un problema o dificultat des del suport mutu.

Des del projecte Activa’t per la salut mental hem treballat en la seva sistematització, n’hem fet una diagnosi i hem elaborat materials de suport que estem segurs que ajudaran a impulsar i promoure, no només els GAM de salut mental, sinó tots els GAM que treballen en qualsevol àmbit.

És per això que volem comptar amb la vostra presència per aportar i compartir experiència en l’àmbit de la salut mental.

Després de l’èxit de la jornada del 27 de febrer, fem ara una segona edició per a totes les persones i entitats que no vau poder assistir a la primera edició.

 

Apunta’t a la jornada

 

Podeu consultar el programa provisional de la jornada en aquest enllaç.

Si voleu saber com va anar la jornada del dia 27 mireu la notícia al web Activa’t.

 

afatrac