AFATRAC a les Conselleries de la Generalitat de Catalunya

AFATRAC, gener 2018
Posem a la vostra disposició el document que la Sra. Magda Casamitjana, responsable del Programa d’Abordatge Integral sobre els casos de Salut Mental d’Elevada Complexitat, ha lliurat a les Conselleries i Direccions Generals de la Generalitat de Catalunya, amb les demandes que des d’AFATRAC fem per la millora en l’atenció dels nostres familiars.
És la nostra “carta als reis” que esperem llegiu amb deteniment i ens en feu les aportacions que considereu oportunes:    Afatrac a les Conselleries_2018

L’objectiu dels Grups de Treball de l’associació Afatrac és detectar les necessitats de les famílies associades afectades per trastorns de conducta d’algun o alguns dels seus familiars i plantejar demandes a l’Administració. Som plenament conscients de la transversalitat de departaments que afecten els casos que acull Afatrac, però hem intentat organitzar les demandes per a cada departament de la Generalitat de Catalunya, tot i que sempre acaben sent multidisciplinàries.
el primer que cal destacar és que sota el concepte de trastorns de conducta hi encabim una sèrie de casuístiques on podem trobar actituds, comportaments, diagnòstics i trastorns molt diferents, però tot ells amb el denominador comú d’afectacions greus de la conducta que interfereixen en les respectives convivències familiars, educatives, laborals i socials.