Alba Vergés i Juli Fernàndez visiten Rescatem

El passat dilluns 12 de setembre vam rebre a la botiga Rescatem la visita de l’Alba Vergés, actual vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, i el Juli Fernàndez, portaveu de la Comissió de Salut Mental al Parlament de Catalunya.

Tots dos es van mostrar molt interessats per aquest projecte d’inserció laboral, pel seu funcionament i objectius, tals com són ajudar a les persones amb trastorns de conducta a adquirir els hàbits necessaris per a la inserció laboral, i fomentar, al mateix temps, el consum conscient a través de la roba de segona mà.

Des d’AFATRAC agraïm molt el seu interès per conèixer aquest important projecte d’inserció laboral, per al qual necessitem un fort compromís i suport institucional i social.

DAVID PRAT / D’esquerra a dreta: Juli Fernàndez (portaveu de la Comissió de Salut Mental al Parlament de Catalunya), Alba Vergés (vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya), Montse Caballé (representant d’AFATRAC) i Roger Rius (educador social i treballador de la botiga Rescatem).