Avui ens ha deixat un dels nostres nois. Malauradament els pitjors pressagis s’han fet realitat…

13 desembre 2019

Sí, quan la Muntsa i el Joan, pares lluitadors, deien que el futur dels nostres fills i filles passava per la mort o la presó, alguns pensaven que estaven exagerant.

Quan diumenge al Report de TV Canal24h, el nostre amic estimat Joan M. ho torni a repetir com un mantra dolorós, punyent i impotent escoltat quasi exclusivament pels qui vivim el drama, per a que el món se n’assabenti, el seu fill, l’Ignasi, víctima del sistema, vulnerable, sense recursos personals, malalt d’elevada complexitat en diuen, ja no serà entre nosaltres. Perquè finalment el seu deteriorament físic ha arribat al límit i ha mort de nit mentre dormia.

Ha volgut la sort que de forma casual, o no, potser ja estava tan dèbil que buscava l’escalf de la família, que aquesta nit hagi dormit i mort a casa seva, al seu llit, perquè habitualment vivia al carrer…

Volem fer arribar el nostre agraïment a la nostra presidenta Montserrat Boix i al seu marit. La vida i el patiment de l’Ignasi i vostre, no han estat en va. Sou el principal motor d’aquest moviment AFATRAC, que està aportant llum a moltes famílies.

Ignasi, no t’oblidarem i no defallirem. Continuarem lluitant pels que queden entre nosaltres, perquè no hagin de tenir el mateix patiment ni ells ni les seves famílies. 

Muntsa, Joan M. estem amb vosaltres, ens unim al vostre dolor.

Ignasi, que tinguis un bon viatge! I que allà on siguis trobis la pau que no has pogut trobar en vida.