oct.
16
ds.
2021
AFATRAC amb LA MARATÓ Sant Pau del Camp
oct. 16 - 11:00 – 21:45
AFATRAC amb LA MARATÓ Sant Pau del Camp | Barcelona | Catalunya | Espanya
Sant Pau del Camp,  Capella de Música de Sant Pau del Camp, Lluis Avendaño i Berta Olivé, l’arquitecte David Laudó i Afatrac i totes les persones que hi han col·laborat s’ha unit per a oferir tot un dia cultural a la ciutadania i recollir fons per a la Marató d’enguany orientada a la Salut Mental.
oct.
25
dl.
2021
CONVIURE AMB FAMILIARS QUE PATEIXEN TRASTORNS MENTALS D’ALTA COMPLEXITAT Youtube, Facebook
oct. 25 - 19:00 – 20:00
CONVIURE AMB FAMILIARS QUE PATEIXEN TRASTORNS MENTALS D'ALTA COMPLEXITAT Youtube, Facebook

La Plataforma per a la família Catalunya-ONU, i el se president el Sr. Daniel Arasa, periodista, ens conviden a la conferencia “Conviure amb familiars que pateixen trastorns mental d’alta complexitat”

Afatrac, a través de Charo Diez de la vocalia de Justícia, Rosa Lunas , vicepresidenta i Montserrat Boix, presidenta, ens parlaran sobre la convivència amb les persones que viuen patint aquests trastorns.

💻Online: https://www.youtube.com/watch?v=SERL-23EXtE

oct.
29
dv.
2021
Drets de les persones amb discapacitat. Primeres jornades en matèria de l’exercici de la seva capacitat jurídica Colectiu Ronda
oct. 29 - 09:00 – 14:00
Drets de les persones amb discapacitat. Primeres jornades en matèria de l’exercici de la seva capacitat jurídica Colectiu Ronda | Barcelona | Catalunya | Espanya

Primeres jornades organitzades des de Col·lectiu Ronda en matèria de l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat.
Quins mecanismes jurídics existeixen per a la defensa dels seus drets? Com preservar la seva autonomia? Volem respondre a aquestes preguntes amb diversos experts en la matèria.

Les jornades es faran el divendres 29 d’octubre, de 9 a 14 h del matí, a l’Aula Ronda de Col·lectiu Ronda. Es faran de manera presencial (amb les mesures i límits establerts al moment) i de manera simultània online. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a jornadescapacitat@cronda.coop

https://www.cronda.coop/Agenda/Drets-de-les-persones-amb-discapacitat