Celebrem l’assemblea ordinària 2024 d’AFATRAC

Ahir, diumenge 7 d’abril, vam celebrar a la Sala Siconi l’assemblea ordinària 2024 d’AFATRAC. Van assistir-hi un total de 42 socis presencialment i vam rebre 33 delegacions de vot.

Des de la Junta d’AFATRAC considerem que va ser una assemblea molt interessant, amb una gran participació i assistència dels socis, qui van sumar propostes noves i opinions amb les seves intervencions. Ho celebrem i ho agraïm molt, ja que és assistint a les assemblees com ens coneixem entre nosaltres, compartim experiències i decidim quin volem que sigui el futur de la nostra associació. Per això, una vegada més, us animem a tots els socis i sòcies que no vau poder vindre ahir que feu tot el possible per venir a les pròximes assemblees. Junts som més forts i junts avancem!

A més a més, la botiga Rescatem va estar oberta abans i després de l’assemblea. D’aquesta manera molts socis van tenir l’oportunitat de conèixer el projecte en primera persona i entendre el perquè de la nostra alta implicació en el mateix.

Gràcies a tothom qui vau assistir i treballeu perquè l’objectiu d’AFATRAC, millorar les nostres vides i les dels nostres familiars, vagi, a poc a poc, fent-se realitat.