maig 27 2020 0Comment

Compra online els iogurts Delícies del Berguedà

Com ja sabeu, els iogurts Delícies del Berguedà són boníssim i a més a més els fa una empresa per la inclusió social.

PORTAL BERGUEDÀ, SOTA LA MARCA DELÍCIES DEL BERGUEDÀ, OFEREIX PRODUCTES AMB HISTÒRIA:

• PER L’ORIGEN DEL BERGUEDÀ DE LES MATÈRIES PRIMERES.
• PER LA VOLUNTAT D’IMPLICACIÓ EN EL TERRITORI.
• PEL PROJECTE SOCIAL QUE HI HA AL DARRERE.

Els productors són Portal Berguedà, EMPRESA D’INSERCIÓ LABORAL GESTIONADA PER FUNDACIÓ HORITZÓ QUE DONA SUPORT ALS JOVES AMB PATOLOGIA DUAL I A LES SEVES FAMÍLIES. Una empresa d’inserció laboral on treballen joves en risc d’exclusió.

Els iogurts Delícies del Berguedà estan elaborats seguint el mètode tradicional i sota la direcció d’un artesà, un sistema que permet mantenir el gust de la llet de sempre i les textures del iogurt fet a casa.

L’equip que s’encarrega de la producció dels iogurts Delícies del Berguedà ha tornat a la feina: “Després d’assegurar-nos que es poden complir totes les mesures de seguretat hem cregut que en uns temps tant difícils per a tothom és de vital importància trobar camins que ens apropin i que ens ajudin a tirar endavant.”

Les persones que treballen a Delícies del Berguedà necessiten reprendre les seves vides: “A més, sabem que el nostre producte, elaborat amb llet de Cal Gris d’Avià i melmelades Casabella Natura d’Olvan, és una de les moltes peces de l’engranatge que permetrà reactivar el teixit productiu de la comarca.

I ara a més a més els podeu comprar online a:

https://www.sangcatalana.cat/products/iogurt-natural-delicies-del-bergueda#6141114

I també podeu comprar totes les especialitats de Delícies del Berguedà a les següents botigues: Llistat Botigues 01.06.20

afatrac