CONCENTRACIÓ 02/02/23 – NO MÉS VULNERACIÓ DE DRETS

? 2 de febrer del 2023

? 19.00 h

? Plaça Sant Jaume (BCN)

Exigim més recursos socials, sanitaris, educatius, laborals i judicials adequats a persones amb problemes de Salut Mental d’elevada complexitat.

Trasbalsats per la mort de 6 fills de la família AFATRAC en tan sols 3 anys i desemparats per la manca de recursos adequats pels nostres familiars, AFATRAC hem decidit convocar una concentració el dia 2 de febrer a les 19.00 h a la plaça de St. Jaume de Barcelona per a dir que ja n’hi ha prou, no volem ni una mort més! Exigim més recursos socials, sanitaris, educatius, laborals i judicials adequats per la salut mental d’elevada complexitat. Exigim que no es vulnerin més els nostres drets.

Des d’AFATRAC demanem el vostre suport. Si considereu que les reivindicacions que fem són justes i les compartiu, us esperem el dia 2 de febrer a les 19.00 h a la plaça de Sant Jaume (Barcelona), per tal de fer-nos costat. Aquesta és una reivindicació que estem convençuts va més enllà d’AFATRAC. La manca de recursos, i la vulneració de drets és comú sigui quin sigui el diagnòstic en Salut Mental.

Suma’t a nosaltres! Si som molts, tenim més força!