Conferència “L’autoritat parental amb adolescents violents no col·laboradors: claus i fonaments del model de resistència parental no-violenta”

La xerrada va servir per reflexionar sobre la intervenció amb famílies que pateixen violència intrafamiliar des d’una concepció moderna i positiva de l’autoritat parental.

Hi ha molts models de criança i d’exercir la paternitat, i sovint els pares i les mares tenen dubtes i dificultats per mantenir l’equilibri entre el control parental, d’una banda, i el respecte a l’autonomia i la llibertat de fills i filles, de l’altra. En el cas d’adolescents violents no col·laboradors, la gestió familiar d’aquestes situacions pot esdevenir complicada.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall va programar per al 19 de maig la conferència “L’autoritat parental amb adolescents violents no col·laboradors: claus i fonaments del model de resistència parental no-violenta”. La xerrada, que es retransmetre en directe per internet fent servir la plataforma Zoom, va ser totalment gratuïta.