maig 24 2019 0Comment

Congreso Estatal sobre Alteraciones de Conducta

BARCELONA, 23 MAIG 2019

Membres de la Junta d’AFATRAC han assistit al 5è Congrés sobre Alteracions de la Conducta, amb la Sra Magda Casamitjana, Directora del Programa d ‘Abordatge Integral sobre els casos de Salut Mental d’elevada complexitat.

Clara Clos, Directora tècnica dels Serveis de Vivenda Fundació Pere Mitjans, afirma: “Lo que sentimos acerca de una persona que nos desafía con su conducta condiciona nuestra respuesta. Lo que creemos acerca de una persona que nos desafía con su conducta condiciona nuestra respuesta. Lo que pensamos (atribuciones) acerca del comportamiento en sí afecta la manera en que respondemos a los retos”.

AMPANS, una de les entitats organitzadores del Congrés diu: “El 5è Congrés de Conducta posa de relleu que els suports i els serveis són claus per millorar el desenvolupament i el benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual”. Podeu llegir tota la informació del seu web aquí: https://www.ampans.cat/actualitat-ca/entry/915-el-5è-congrés-de-conducta-posa-de-relleu-que-els-suports-i-els-serveis-són-claus-per-millorar-el-desenvolupament-i-el-benestar-de-les-persones-amb-discapacitat-intel·lectual

Molt interessant!

Més informació a: http://www.congresoconducta.es

 

afatrac