El passat dimarts 21 de maig, en Mark Dangerfield, Doctor en Psicologia i Psicòleg Clínic. Director de l’Institut Universitari de Salut Mental Vidal i Barraquer (URL), va dur a terme una xerrada per als socis i sòcies d’AFATRAC sobre un model d’atenció a domicili per a joves amb problemàtica de

ESTUDI AMB GRUPS FOCALS DE FAMÍLIES I DE PROFESSIONALS

¿Tienes problemas de consumo y no sabes cómo dejarlo? ¿Te preocupa que tu hija o hijo se inicie en el consumo de alcohol, cannabis,…? ¿Tú o alguna persona cercana tiene problemas con el juego, o con el abuso de la tecnología y quieres ayudarle?

Visualitza aquí la xerrada.

Mark Dangerfield i Line Brotnow Decker són els autors de l’article científic “Tractament mentalitzat de la joventut en l’espectre psicòtic: perfils clínics i resultats per a la joventut a l’ECID”.

Us recomanem el documental Adoptats”: N’hi ha prou, amb l’amor de les famílies adoptives?, així com també l’entrevista dels Matins de TV3 al Daniel Hernández, educador familiar que parla sobre adopcions i TEAF.

Desde l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi et volem dir que no estàs sol/a. Som moltes les supervivents de persones estimades.

L’Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta hem fet una col·laboració amb la formadora y coach Simona Volonterio.

Ahir, dimecres 20 de març AFATRAC vam dur a terme una xerrada, via online, sobre el protocol que cal seguir quan un familiar desapareix, amb la caporala Laura Villanueva. Gràcies […]

Volem conèixer les necessitats, experiències i expectatives dels usuaris/es sobre els serveis d’atenció ciutadana rebuts als centres sanitaris amb la finalitat d’avaluar-los i millorar-los.