El passat divendres 24 de febrer, AFATRAC, amb la col·laboració de VisualTeaf, vam dur a terme la xerrada “Com funciona el procediment penal?” amb l’advocat especialitzat en dret penal i penitenciari Marc Viu Trilla. Viu, a més, també és col·laborador d’AFATRAC i és coautor de l’informe “La salut mental en

EQUIPS GUIA // PAICSAMAEC

L’espai Compartim és un espai on poder compartir i reflexionar sobre les vivències com a mares i pares d’adolescents, trobant entre totes eines i recursos per cuidar-se i poder  acompanyar el dia a dia durant  aquesta etapa.

PROJECTE D’INSERCIÓ LABORAL Per a joves d’entre 16 a 29 anys amb trastorn de salut mental.

El passat 28 de setembre va tindre lloc a la Casa Orlandai (Barcelona) dintre de les jornades “Les Veus de la República”, el col·loqui “El suïcidi. En parlem?”.

A partir d’aquest 29 de setembre s’ha posat en funcionament a la ciutat de Barcelona la Targeta Cuidadora, amb l’objectiu d’oferir nous recursos i serveis gratuïts a les persones que cuiden algú a la ciutat.

Escolta i descarrega’t els àudios de la II Jornada Justa-ment “Apostant per la Justícia Restaurativa”

El Dincat i Granés Fundació presenten el primer Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya.

PROGRAMA D’ATENCIÓ A LA CRISI INFANTIL I JUVENIL EN SALUT MENTAL A CATALUNYA – JUNY 2022

Guía de Ayudas Sociales y Servicios para las Familias (2022) – Actualizada a 15 de mayo de 2022 (estatal)