març 21 2019 0Comment

Els lectors de Regió7 atorguen el premi Estrella al Grup Horitzó i l’Estrellat a Adif

Regió7, 21 març 2019

Estem molt contents que la nostra entitat germana al Berguedà “Grup Horitzó” hagi guanyat el premi Estrella que atorguen els lectors de Regió7

US FELICITEM DE TOT COR!!!!!!

En total s’han registrat més de 8.400 vots. Els guardons s’entregaran el dia 2 d’abril en l’acte de celebració del 40è aniversari del diari Regió7.

30 anys treballant per a la integració de les persones amb discapacitats físiques i mentals

El Grup Horitzó del Berguedà és una entitat amb més de 30 anys d’història que treballa per la promoció i la integració laboral de les persones amb problemes derivats de malalties mentals així com també de les persones amb risc d’exclusió social.

Les seves principals línies de treball són el reciclatge de roba de segona mà, la recollida de mobles de gran volum per al Consell Comarcal del Berguedà o l’elaboració de figures de la Patum entre un ampli ventall de productes que comercialitzen a la Botiga de la Manela.

Actualment estan enllestint un nou projecte perquè la Generalitat els reconegui com a Centre Especial de Treball, fet que els permetria augmentar el nombre de persones a qui donen feina. Enguany també duen a terme un programa de formació adreçat a periodistes per lluitar contra l’estigma en la salut mental.

Adif, la responsable del mal estat de la línia R4

El premi Estrellat, entre els lectors hi ha hagut un ampli consens per entregar el guardó d’enguany a Adif. L’empresa, que gestiona la infrastructura ferroviària a Catalunya, és la màxima responsable de l’estat actual de la línia R4 de Renfe, que ha patit dos accidents mortals en pocs mesos de diferència. Les vies no disposen de mecanismes moderns de seguretat -que haurien pogut impedir que un tren circulés en direcció contrària com en l’accident del febrer a Castellgalí– ni els talussos eviten esllavissades periòdiques -com en l’accident de Vacarisses del novembre del 2018.

https://www.regio7.cat/cultures/2019/03/20/lectors-regio7-atorguen-premi-estrella/533934.html

 

 

afatrac