Presentació d’AFATRAC i Rescatem als alumnes d’ESADE

El passat dilluns 18 de setembre, un grup d’estudiants de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) van estar a la botiga Rescatem. Allà, diferents membres d’AFATRAC els hi van fer una presentació exposant-los com és el funcionament intern de l’associació i dels objectius que volem assolir.

Fes una ressenya de Rescatem!

Has anat a la botiga Rescatem🤚? Explica’ns com ha estat la teva experiència.Seria de gran ajuda per a nosaltres si poguessis prendre’t uns minuts per deixar-nos una ressenya🙏 Ens esforcem […]

Sant Jordi 2023. Gràcies!

Després d’una diada de Sant Jordi excepcional, volem agrair a totes les persones que vau apropar-vos al Palau de la Generalitat i vau col·laborar amb AFATRAC comprant roses solidàries! Gràcies […]

ASSEMBLEA GENERAL D’AFATRAC

Aquest diumenge 26 de març hem celebrat l’Assemblea General d’AFATRAC d’aquest 2023, on hem presentat la Memòria 2022 i hem aprovat els pressupostos junt amb els socis i sòcies d’AFATRAC.

AFATRAC participa en el programa “Fet a Mida” de La Xarxa en el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autolesió

Al llarg d’aquesta jornada, en què es pretén donar suport a les persones i famílies que tenen familiars amb aquest tipus de conductes, el programa “Fet a mida” han convidat la psicòloga clínica i membre del Grup GRETA Anna Sintes, el tresorer d’AFATRAC, Joan Maria Sala, i l’activista d’Obertament Júlia Campos Massuet, per parlar-ne.

📹 VISUALITZA LA XERRADA – COM FUNCIONA EL PROCEDIMENT PENAL? AMB L’ADVOCAT MARC VIU

El passat divendres 24 de febrer, AFATRAC, amb la col·laboració de VisualTeaf, vam dur a terme la xerrada “Com funciona el procediment penal?” amb l’advocat especialitzat en dret penal i penitenciari Marc Viu Trilla. Viu, a més, també és col·laborador d’AFATRAC i és coautor de l’informe “La salut mental en el sistema penitenciari català” de Justícia i Pau.

CONCENTRACIÓ 02/02/23 – NO MÉS VULNERACIÓ DE DRETS

El dia 2 de febrer del 2023 a les 19.00 h a la Plaça Sant Jaume (BCN), AFATRAC us convoquem a assistir a la concentració “No més vulneració de drets” per exigir més recursos socials, sanitaris, educatius, laborals i judicials adequats a persones amb problemes de Salut Mental d’elevada complexitat. Suma’t a nosaltres! Si som molts, tenim més força!

1 ANY DE RESCATEM!

Avui fa un any la botiga Rescatem obria les portes per primera vegada! Estigueu atents aquestes pròximes setmanes, prompte anunciarem un dia per celebrar aquest primer aniversari de la botiga Rescatem, tothom hi esteu convidats!

TARGETA CUIDADORA

A partir d’aquest 29 de setembre s’ha posat en funcionament a la ciutat de Barcelona la Targeta Cuidadora, amb l’objectiu d’oferir nous recursos i serveis gratuïts a les persones que cuiden algú a la ciutat.

Botiga RESCATEM. Us necessitem!

Us presentem RESCATEM🛍🛒, una botiga de roba de segona mà, amb una mirada terapèutica i integradora. El nou projecte d’Afatrac, pensat per a: 👫 donar feina a persones afectades per […]

ASSEMBLEA LÚDICA AFATRAC (2023)

    Tenint en compte l’èxit i les bones sensacions que vam viure l’any passat en la celebració de la primera assemblea lúdica d’AFATRAC, hem decidit tornar a repetir enguany! […]