Mark Dangerfield i Line Brotnow Decker són els autors de l’article científic “Tractament mentalitzat de la joventut en l’espectre psicòtic: perfils clínics i resultats per a la joventut a l’ECID”.

Us recomanem el documental Adoptats”: N’hi ha prou, amb l’amor de les famílies adoptives?, així com també l’entrevista dels Matins de TV3 al Daniel Hernández, educador familiar que parla sobre adopcions i TEAF.

Desde l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi et volem dir que no estàs sol/a. Som moltes les supervivents de persones estimades.

L’Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta hem fet una col·laboració amb la formadora y coach Simona Volonterio.

Ahir, dimecres 20 de març AFATRAC vam dur a terme una xerrada, via online, sobre el protocol que cal seguir quan un familiar desapareix, amb la caporala Laura Villanueva. Gràcies […]

Volem conèixer les necessitats, experiències i expectatives dels usuaris/es sobre els serveis d’atenció ciutadana rebuts als centres sanitaris amb la finalitat d’avaluar-los i millorar-los.

Des de la Direcció General d’Educació Inclusiva s’ha creat la Unitat d’Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa, una via d’acompanyament per a les famílies amb la finalitat d’orientar-les en els circuits relatius a la inclusió en el marc de la xarxa educativa. 

El passat dijous 22 de febrer a les 19.00h, l’associació de familiars d’afectats per trastorns de conducta vam dur a terme una xerrada en línia amb el títol “El TDAH al llarg de la vida”, impartida pel Doctor Miquel Casas Brugué.

Aquest mes de febrer s’inaugura el nou Grup d’Ajuda Mútua a Granollers, un espai on s’escolta, s’acompanya i es dona suport als familiars de persones afectades per trastorns de conducta.

La Fundació Joia ofereix l’oportunitat a persones joves a desenvolupar per seu projecte personal i professional de manera segura.