Actualment, els socis i les sòcies que formem part d’AFATRAC som familiars de persones afectades per Trastorns de conducta. Encara i això, per poder tirar endavant amb tots els projectes que ens agradaria realitzar, necessitem el màxim d’ajudes i suport. És per això que hem decidit ampliar la base de socis creant dues noves modalitats per a participar i implicar-se en AFATRAC:

SOCI/A AFATRAC

Familiars de persones afectades per Trastorns de Conducta.

descarrega’t aquí el document

SOCI/A COL·LABORADOR/A

Pensada per a persones que coneixen la problemàtica dels joves d’AFATRAC i volen col·laborar econòmicament en la realització dels projectes engegats o en procés de gestació.

descarrega’t aquí el document

EMPRESA COL·LABORADORA

Pensada per a empreses que dintre dels seus projectes de Responsabilitat Social Corporativa vulguin donar suport a l’associació de les següents formes:

· Econòmicament.

· Firmant un conveni de Patrocini i Col·laboració perquè l’aportació tingui una finalitat concreta (per a Rescatem, per tema habitatge…). 

· Oferint un servei o producte gratuït o de cost reduït pels associats i associades.

· Contribuir amb la sensibilització i divulgació d’AFATRAC.

descarrega’t aquí el document

Cal tenir en compte que AFATRAC va ser reconeguda com una Associació d’Utilitat Pública el passat 25 de març del 2022, el qual significa que totes les donacions es poden acollir a les desgravacions fiscals corresponents.

(més informació aquí)