Carta per donar a conèixer les mancances de l’administració pública.

Us recomanem el documental Adoptats”: N’hi ha prou, amb l’amor de les famílies adoptives?, així com també l’entrevista dels Matins de TV3 al Daniel Hernández, educador familiar que parla sobre adopcions i TEAF.

Montse Caballe, sòcia d’AFATRAC, ha participat en aquesta revista vinebrenca amb un article sobre AFATRAC.

Avui, l’Àlvaro, nou treballador de la nostra botiga Rescatem, va firmar el contracte laboral. 

Desde l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi et volem dir que no estàs sol/a. Som moltes les supervivents de persones estimades.

L’Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta hem fet una col·laboració amb la formadora y coach Simona Volonterio.

“El nostre fill porta ja més de 10 dies vivint i dormint al carrer, en un estat mental clarament alterat, i sense estar ingressat com li correspondria malgrat la nostra insistència i els nostres esforços en va. Un exemple més de l’inhumà abandó d’aquesta mena de pacients i dels familiars afins.”

Dimecres passat vam dur a terme una nova xerrada organitzada per l’associació de familiars d’afectats per trastorns de conducta (AFATRAC). Aquesta va ser sobre la Patologia Dual i la va dur a terme el Doctor Javier Ogando, psiquiatra especialitzat en drogodependències.

Ahir, diumenge 7 d’abril, vam celebrar a la Sala Siconi l’assemblea ordinària 2024 d’AFATRAC. Van assistir-hi un total de 42 socis presencialment i vam rebre 33 delegacions de vot.

El passat dissabte 23 de març, diferents socis i sòcies d’AFATRAC vam dur a terme la Segona passejada d’AFATRAC, un esdeveniment que ens permet ajuntar-nos, conèixer-nos i compartir, mentre caminem i disfrutem de la natura. Aquesta vegada vam realitzar una ruta circular entre Vilassar de dalt i l’Ermita de Sant Mateu.