El passat 23 de novembre membres d’AFATRAC van dur a terme una formació a un grup de mossos d’esquadra que formen part de l’Organització de les Relacions amb la Ciutadania (OMC) dels Mossos d’Esquadra de Catalunya en l’Àrea Metropolitana.

Primera reunió amb l’Espai Torre Jussana , qui ens està assessorant per assolir els nostres objectius com a associació.

Des d’AFATRAC volem agrair enormement a l’Associació de Dones de Vinebre per l’organització del mercat solidari en el marc dels actes del passat 25 de novembre, Dia internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones.

El passat diumenge 29 d’octubre es va dur a terme al costat de la Sagrada Família la Milla Solidària, organitzada per Claror Fitness.

Ahir, diumenge 19 de novembre, desenes de socis i sòcies d’AFATRAC ens vam reunir a la Sala Siconi (Barcelona) per celebrar l’assemblea extraordinària d’aquest 2023.

Avui celebrem que fa 7 anys que es va constituir l’associació de familiars d’afectats per trastorns de conducta, AFATRAC.

Aquesta setmana s’ha creat la Comissió de Justicia Penal i Drogodependències de la Federació Catalana de Drogodependències (FCD), seguint el model de la Red de Atención a las Adicciones (UNAD). Un projecte del qual AFATRAC en forma part.

Animem a totes les empreses, famílies, associacions… a fer regals amb valor social i ambientals de Rescatem!

El passat dissabte 14 d’octubre, Charo Díez, la presidenta d’AFATRAC, va participar en la tertúlia “Stop stigma en salut mental” que va dur a terme Ràdio Gironella.