novembre 17 2019 0Comment

Jornada Afatrac: famílies amb filles i fills menors d’edat

Des de la vocalia de menors d’AFATRAC us convidem a la trobada per a famílies que tenim filles i fills menors d’edat, amb problemes per trastorns de conducta d’elevada complexitat.

Serà el dia 20 novembre 2019, a les 18h a la sala d’actes del Recinte Maternitat, pavelló Ave Maria, Departament de Salut, Travessera de les Corts 131, Barcelona.

Inscripció gratuïta escrivint un email a    hola@afatrac.org

Hi participaran la Sra. Magda Casamitjana, Directora del Programa d’Abordatge Integral dels Casos de Salut Mental d’elevada complexitat, i el Dr. Jordi Blanch, psiquiatra i director del Pla Director de Salut Mental i Addiccions.

Per explicar-nos quin serà l’abordatge que volen fer amb els casos d’infants amb trastorns de conducta d’elevada complexitat. Ens presentaran el que pensen fer, que si tot va bé, serà a partir de l’any vinent. Volen que les famílies sapiguem cap a on aniran els serveis que oferirà l’administració. I per compartir amb les famílies com veiem aquests serveis en funció dels nostres casos.

Ens explicaran el que estan treballant actualment en el pla d’elevada Complexitat: com es definiran els casos complexes, els recursos a destinar i els actuals, la governança entre diferents departaments…

I també que poguem explicar les experiències de les famílies amb filles i fills menors d’edat, amb trastorns de conducta d’alta complexitat. Quins problemes tenim, quines necessitats urgents, quines ajudes demanem a l’administració…

Aforament limitat.

Inscripció gratuïta escrivint un email a    hola@afatrac.org

Us podeu descarregar el PDF amb el Programa:  TROBADA AFATRAC I SALUT MENORS     

afatrac