setembre 30 2019 0Comment

Jornada: Ment Oberta a la Inclusió Laboral

Avui, 30 de setembre de 2019,  la Muntsa Boix presidenta d’Afatrac, amb la Susanna Ruiz de Almirón, Vocal de Junta d’Afatrac, i la Roser Nadal, sòcia d’Afatrac, han assistit a la Jornada Ment Oberta a la Inclusió Laboral, organitzada per Fundació Salut Mental Incorpora La Caixa

Programa
9:30 h Acreditacions i cafè de benvinguda
10:30 h Inauguració a càrrec de Marc Simón, subdirector general de la Fundació Bancària ”la Caixa”
10:45 h Conferència a càrrec de John Griffiths: “Prevenció i promoció de la salut mental i el benestar en el lloc de treball”
11:35 h Taula rodona de bones pràctiques empresarials: de la sensibilitat al compromís real. Patricia Such, responsable del Departament de Salut i Seguretat en el Treball del grup SEAT. Alfonso Garrido-Lestache, director de Recursos Humans de l’Hospital de Manises. Cecilia Coll, responsable del Departament de Persones amb Valors de Laboratoris Quinton
12:20 h Incorpora Salut Mental: compromesos amb la inclusió laboral, a càrrec de Jaume Farré, director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària “la Caixa”
12:35 h Taula rodona de bones pràctiques Incorpora
13:15 h Intervenció a càrrec de Dolors Solé, responsable de la Unitat Tècnica de Medicina del Treball de l’Instituto Nacional de Seguridad y Salud en el Trabajo (INSST): “Visió i reptes”
13:30 h Tancament de la Jornada Incorpora Salut Mental: Ment Oberta a la Inclusió Laboral
Final de la jornada

afatrac