abril 18 2019 0Comment

Jornada sobre els Trastorns de l’Espectre Alcohòlic Fetal

Moltes gràcies Montserrat Boix, presidenta d’Afatrac – Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta per la fantàstica intervenció a la Jornada sobre l’afectació del consum d’alcohol al cervell durant l’embaràs, a la Facultat de Biociències de la UAB el proppassat 5 d’abril 2019.

Amb la Sra Magda Casamitjana, directora del Programa d’abordatge integral sobre els casos de salut mental d’elevada complexitat, la Dra Núria Gómez de la unitat de #TEAF #SAF #FASDs de l’Hospital Vall d’Hebron, la Dra. Consuelo Guerri del Centro de Investigación Príncipe Felipe – CIPF de València, i el testimoni de la Sra Conxita Coca.

Programa:

9:00h – Inauguració per en Jaume Farrés, Degà de la Facultat.

9:15h – “Programa d’abordatge integral dels casos complexes de salut mental d’elevada complexitat”, amb na Magda Casamitjana, de la Direcció General de Planificació en Salut, Departament de Salut Generalitat de Catalunya.

10:15h – “Trastorns de conducta, la lluita de les famílies” amb na Montserrat Boix, Presidenta de l’Associació de Familiars d’afectats per trastorns de la conducta (AFATRAC).

11:15h – “Conviure amb la SAF” amb na Conxita Coca, personal laboral de la UAB.

12:15h – “Afectació funcional i comorbilidad en el TEAF” per na Núria Gómez, Psiquiatra, Cap de Secció de Consultes Externes. Coordinadora Programa TEAF. Servei de Psiquiatria, Hospital Universitari Vall d’Hebron.

13:15h – “Trastorns de l’espectre alcohòlic fetal: Efectes de l’alcohol durant les diferents fases del desenvolupament del cervell i alteracions en la conducta”, per na Consuelo Guerri, Grupo de Patología Celular y Molecular del Alcohol Centro de Investigación Príncipe Felipe, Valencia.

afatrac