Persistent, tossuda, i bona persona: Magda Casamitjana

29 desembre 2020

Avui ens hem reunit en línia la Junta d’AFATRAC amb la Sra Magda Casamitjana, per desitjar-nos Bon Nadal i Felices Festes; i per fer una mica de balanç d’aquest any 2020 durant el qual, la pandèmia del COVID-19 ha anat de la ma del desenvolupament del PAICSAMAEC – Programa d’Abordatge Integral dels casos de Salut Mental i Addiccions d’Elevada Complexitat.

La nostra Presidenta Muntsa Boix, en nom de tot AFATRAC, li agraeix la seva persistència, tossuderia, i el seu ser bona persona, que ha sigut el que ha permès endegar aquest projecte tan i tan gran que està sent el PAICSAMAEC.

I tot AFATRAC volem manifestar amb aquestes ratlles, el notre immens agraïment a les 4 membres d’Afatrac que han treballat incansablement en els 17 grups de treball del PAICSAMAEC. Reunió rere reunió han elaborat documents i han fet intervencions descrivint tota la problemàtica que patim, i han defensat aferrissadament quines són les mancances del sistema i quines necessitats tenen els nostres fills, filles i familiars.

Tant la Magda Casamitjana com AFATRAC ens comprometem a seguir lluitant per una vida digna pels nostres fills, filles i familiars amb Trastorns de Conducta d’Elevada Complexitat, i per les i els que vindran.

Ens queden alguns grups de treball encara per entomar, no hem acabat.

Ens queda encara pendent la formació dels i les professionals dels CSMIJ, CSMA i CAS. Han de saber que existeixen els nostres nois i noies, i que existeix el PAICSAMAEC.

La Magda ens explica que s’està pensant en fer unes Guies per a Educació i per a Salut per explicar quines característiques tenen els nostres nois i noies d’alta complexitat, quins recursos tenim, quines actuacions cal prendre….

Aquest no és un projecte unipersonal ni unifamiliar ni d’una sola entitat, i seguirà, encara que nosaltres no hi siguem.