octubre 27 2020 0Comment

Premi VALORS a l’advocat Xavier Puigdollers

octubre 2020

El Consell de l’Advocacia Catalana atorga els VII Premis Valors a persones i entitats que defensen els Drets Humans.

Premi ‘Valors’ a la Defensa dels Drets de la Infància per a XAVIER PUIGDOLLERS NOBLOM per la seva trajectòria vital i professional de defensa i reconeixement dels drets dels infants i el seu esforç per aconseguir una societat més igualitària.

El Premi ‘Valors’ de l’Advocacia Catalana es va instaurar amb la intenció de promoure i potenciar entre l’advocacia els valors humans que fan que la societat sigui més justa i igualitària. D’aquesta manera, el Consell de l’Advocacia Catalana vol destacar i premiar les persones i entitats que amb la seva feina i els valors que transmeten són exemples a seguir.

En un context de pandèmia sanitària mundial com l’actual en què la desigualtat social augmenta i empeny una part de la població a una situació de màxima vulnerabilitat, treballar en pro de la justícia social i la igualtat és més important que mai; per això, el Consell reconeix la feina d’aquestes persones i entitats que tot i les dificultats del context actual, promouen els valors necessaris per enfortir la societat, reforçar els valors morals i alhora defensar els drets humans i la justícia. Aquestes persones i entitats destaquen a casa nostra i en l’àmbit internacional per la seva feina, l’esforç humà, l’actitud i el lideratge de la societat civil des de diferents àmbits, donant exemple amb els seus valors i mostrant que entre tots i totes podem lluitar contra les injustícies.

El lliurament dels Premis és previst que se celebri en data 14 de gener de 2021, sempre i quan les circumstàncies derivades per la crisi sanitària de la Covid-19 ho permetin.

 

 

afatrac