setembre 29 2019 0Comment

Presentació de la Federació Catalana de Salut mental (SMC) a les sòcies/s d’AFATRAC

El diumenge 29 setembre 2019, a les 17:30 va tenir lloc la Presentació de la Federació Catalana de Salut mental (SMC) a les sòcies/s d’AFATRAC.

Una vegada més el Monestir de les monges Benedictines de Sant Pere de les Puel·les ens va acollir molt amablement. I vam omplir la sala!.

Per començar, la Federació va explicar qui són, què fan, quin és el seu origen… i a continuació van exposar el pla ACTIVA’T.

L’Espai Situa’t és un servei del projecte Activa’t per la Salut Mental de la Federació SMC. Aquí us podeu registrar, escrivint el vostre correu electrònic:

http://activatperlasalutmental.org/lactivat/el-circuit-activat/espai-situat/

I en l’espai de contacte:

http://activatperlasalutmental.org/contacte/

després de registrar-vos podeu entrar el cas d’alta complexitat del vostre familiar. Si tots els socis/es d’Afatrac ho fem, anirem donant visibilitat al nostre problema.

Per tot plegat, va ser una tarda molt i molt profitosa per a les famílies, perquè ens han ofert l’oportunitat d’expressar les nostres necessitats com a famílies, les nostres inquietuds pel que fa al pla Activa’t i a totes les mancances que trobem en la sanitat, com la  desatenció i manca d’assistència, i les dificultats que tenim per trobar tractament pels nostres fills/es i familiars, afectats de Trastorn de Conducta Greu o Trastorn de Conducta d’Elevada Complexitat.

Aqui us deixem les notes que vam prendre de la reunió:  resum SMC 29-09-2019

afatrac