Presentació del primer Informe sobre la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya

El Dincat i Granés Fundació presenten el primer Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya.

A l’acte han intervingut Carles Campuzano, director de Dincat, Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació, Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies, i Ariadna Fitó, autora/coordinadora de l’Informe.

Partint de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat, l’informe recopila dades objectives que mostren les tendències, percepcions i voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, a la vegada que s’inclouen reflexions a partir de l’expertesa d’acadèmics i professionals del sector on s’identifiquen els grans reptes que cal abordar per orientar les polítiques públiques adreçades al col·lectiu.

El pròxim dimecres 21 de setembre a les 18.00h a l’auditori de la Biblioteca Carles Rahola (c. Emili Grahit, 4C, Girona) es presentarà a Girona. A l’acte hi intervindrà Carles Campuzano, director de Dincat, Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació, Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies, Ariadna Fitó, autora/coordinadora de l’Informe, Hermínia Ordeix, membre de la Junta Directiva de Dincat Comissió Girona, i Marta Ferres i Dionisio Lozano, testimonis en primera persona. Farà de moderadora la periodista Marta Espar.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia – AQUÍ