Reunió sobre Treballs de Fi de Grau a les Universitats i AFATRAC

11 gener 2021, reunió en línia.

Avui hem fet una altra de les reunions periòdiques d’AFATRAC amb l’alumnat dels darrers cursos de la UAB i Escoles Adscrites, en relació als TFGs, Treballs de Fi de Grau, que estan fent sobre trastorns de conducta.

En aquest curs acadèmic hi participen 8 tutores/s i 14 estudiants de les Facultats de Dret (Grau en Criminologia, UAB), de la Facultat d’Educació (Graus en Educació Social i Pedagogia, UAB), dels Graus en Infermeria de la EUIT i de la Gimbernat, del Grau en Psicologia (Psicologia Evolutiva i de l’Educació, i Psicobiologia) de la UAB i del Grau en Teràpia Ocupacional de la EUIT, i del Grau en Medicina de la UAB.

Els trastorns de conducta requereixen un abordatge integral i una visió multidisciplinària. AFATRAC considera que la formació de futurs i futures professionals en aquest marc interdisciplinari ajudarà en un futur a la prevenció i tractament dels trastorns de conducta.

L’Associació estem molt agraïdes al professorat i estudiantat que participa en la proposta, de fet hem pogut observar el gran entusiasme i interès sobre aquest tema. I ja avui ens han presentat molts dels seus projectes i propostes, amb els seus objectius i metodologia de treball prevista.

Per a estar més informades i informats podeu seguir les notícies sobre els trastorns externalitzants al seu Twitter i Instagram.