novembre 06 2020 0Comment

Treballs Fi de Grau amb Metodologia Aprenentatge Servei i Interdisciplinaris sobre Trastorns de Conducta

5 novembre 2020

AFATRAC ens hem reunit amb les alumnes del TFG interdisciplinari basat en APs

AFATRAC, en resposta a la crida d’entitats de la UAB i Escoles Adscrites, ha presentat una proposta de TFGs, Treballs de Fi de Grau, sobre trastorns de conducta per a l’alumnat dels darrers cursos universitaris.

En aquest curs acadèmic hi participen 8 tutores/s i 14 estudiants de les Facultats de Dret (Grau de Criminologia, UAB), de la Facultat d’Educació (Graus d’Educació Social i Pedagogia) de la UAB, dels Graus d’Infermeria de la EUIT i de la Gimbernat, del Grau de Psicologia (Psicologia Evolutiva i de l’Educació, i Psicobiologia) de la UAB i del Grau de Teràpia Ocupacional de la EUIT.

Els trastorns de conducta requereixen un abordatge integral i una visió multidisciplinària. AFATRAC considera que la formació de futurs i futures professionals en aquest marc interdisciplinari ajudarà en un futur a la prevenció i tractament dels trastorns de conducta.

L’Associació està molt agraïda al professorat i estudiantat que participa en la proposta, de fet hem pogut observar el gran entusiasme i interès sobre aquest tema.

afatrac