Programa de Justícia Restaurativa

Servei amb l’objectiu fonamental d’aconseguir la reparació adequada del dany causat o sofert i la solució del conflicte des d’una perspectiva justa i equilibrada als interessos d’ambdues parts.

Unitat d’Atenció a les Famílies i Suport a la Inclusió Educativa

Via d’acompanyament per a les famílies amb la finalitat d’orientar-les en els circuits relatius a la inclusió en el marc de la xarxa educativa.

CATALÒNIA FUNDACIÓ CREACTIVA

Prestem serveis que satisfan les necessitats de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta i/o situació de vulnerabilitat.

ASOCIACIÓN RETO

Destinada a ajudar toxicòmans i persones en exclusió social i oferir-los una rehabilitació completa a qualsevol dels nostres centres.

REMAR CATALUNYA

Ajuda famílies desestructurades per causes de l’exclusió social, crisi econòmica, addiccions i/o delinqüència per a la seva rehabilitació i reinserció social.

PROGRAMA LÍMITS

Actuació preventiva familiar que es du a terme en grup i està dirigida per professionals de la justícia juvenil amb una formació específica.

OBRO FEEL

Xat de WhatsApp per donar suport emocional als joves, especialment els que estan en risc de patir trastorns de la conducta alimentària, depressió o ideació suïcida.

JOVES DE BARCELONA

Laboral – Habitatge – Oci – Salut
Recursos gratuïts per a joves de 12 a 35 anys

KONSULTA’M

Servei de suport psicològic adreçat a joves, adolescents i persones adultes atès per professionals de la salut mental.

Programa salut i escola

Servei de Consulta oberta dins dels centres educatius perquè les noies i els nois puguin assessorar-se sobre temes relacionats amb la salut.

KMK. Kè M’explikes?

Espai d’Atenció, Orientació i Acompanyament a joves amb diagnòstic en Patologia Dual (Barcelona)