Ahir, diumenge 7 d’abril, vam celebrar a la Sala Siconi l’assemblea ordinària 2024 d’AFATRAC. Van assistir-hi un total de 42 socis presencialment i vam rebre 33 delegacions de vot.

El passat dissabte 23 de març, diferents socis i sòcies d’AFATRAC vam dur a terme la Segona passejada d’AFATRAC, un esdeveniment que ens permet ajuntar-nos, conèixer-nos i compartir, mentre caminem i disfrutem de la natura. Aquesta vegada vam realitzar una ruta circular entre Vilassar de dalt i l’Ermita de Sant Mateu.

Davant la greu crisi penitenciària que s’està donant des del passat 13 de març d’enguany, a les presons de Catalunya, diferents organitzacions socials de protecció dels drets humans, comissions de Corporacions Professionals, entitats acadèmiques i associacions de familiars de persones privades de llibertat, ens manifestem.

L’empresa Kromschroeder va entregar, el passat divendres 8 de març, un total de 28 moneders de la nostra botiga Rescatem a les treballadores, en motiu del Dia de la Dona.

Ahir, dimarts 13 de març, dos membres d’AFATRAC van dur a terme una presentació de la nostra associació davant més de quaranta alumnes del grau de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Volem conèixer les necessitats, experiències i expectatives dels usuaris/es sobre els serveis d’atenció ciutadana rebuts als centres sanitaris amb la finalitat d’avaluar-los i millorar-los.

Des d’AFATRAC ens adherim al manifest de la Federació Catalana de Drogodependències,per expressar el nostre rebuig i desacord en què esdeveniments com aquests siguin per les administracions una aposta pel motor econòmic del nostre país.

❓ Qui diu que no es pot assistir a uns Premios Goya vestint roba comprada en una botiga de segona mà i amb un projecte social com el nostre?

Aquest mes de febrer s’inaugura el nou Grup d’Ajuda Mútua a Granollers, un espai on s’escolta, s’acompanya i es dona suport als familiars de persones afectades per trastorns de conducta.

Ahir, en Timur, nou treballador de la nostra botiga Rescatem, va firmar el contracte laboral.