La Fundació “La Caixa”, a través de Caixabank, fa una donació a AFATRAC.

La setmana passada, AFATRAC publicàvem, junt amb Justícia i Pau, un comunicat on denunciàvem un altre cas de suïcidi en un centre penitenciari (LLEGEIX-LO AQUÍ). El Diari de Girona se n’ha fet ressò.

Recentment, ens hem reunit amb el Grup Parlamentari Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya.

NOTÍCIA INTERESSANT – El govern espanyol aprova un decret amb una trentena de mesures per impedir que les persones vulnerables s’enganxin a les apostes per internet

El passat 21 de desembre del 2022, vam rebre a la botiga Rescatem, la visita de la Sra. Enriqueta Vidal, actual Presidenta de la Federació de Salut Mental Catalunya, junt amb la Sra. Marisol Gracia, vocal de SMC.

L’Ignasi, el fill de la Montserrat i el Joan Maria, va morir fa tres anys després de molts problemes relacionats amb el seu trastorn de conducta. Aquesta família va impulsar AFATRAC per demanar recursos i garantia de drets.

El dijous 9 de març, cap a les deu del vespre, en Moussa, segons la versió oficial, es va suïcidar en una cel·la del DERT (Departament de Règim Tancat) del C.P. Puig de les Basses. Des de la presó, el van traslladar a l’Hospital Trueta de Girona, va ingressar a l’UCI en estat d’extrema gravetat i finalment, va morir el dissabte, 11 de març.

L’Associació de Famililars d’Afectats per Trastorns de Conducta ens hi sumem amb l’Ateneu del Poblet del Barri de la Sagrada Família per construir cultura a través del coneixement, l’experiència i la creativitat.

Recentment, ens vam reunir amb la Sra. Titon Laïlla, diputada al Parlament de Catalunya amb el Grup Parlamentari Junts per Catalunya.

El passat dissabte 4 de març, Charo Díez, la presidenta d’AFATRAC, va participar en la “Tertúlia sobre dones” que fan fer a Ràdio Gironella.