Aquest dimarts 29 de novembre del 2022 AFATRAC hem participat en la Comissió d’Estudi sobre el Desplegament d’un Sistema Educatiu Inclusiu.

Susan Triviño, escriptora i col·laboradora de la revista Gidona, ha realitzat una entrevista a dues sòcies d’AFATRAC en què expliquen l’objectiu de l’associació i el perquè de la necessitat d’un canvi de paradigma.

El passat cap de setmana, en la celebració del 79è Dia de l’Antic els Antics Alumnes Associats Casp ens van lliurar a l’associació AFATRAC el Premi Carrasco i Formiguera, en reconeixement a la tasca social que duem a terme.

MÁXIMA DIFUSIÓN. Miembros del Parlament de Catalunya: Justicia restaurativa y no punitiva para las personas con enfermedades mentales. La cárcel no es lugar para ellos.

Charo Díez, la presidenta d’AFATRAC, participa en el reportatge “Listas de espera en la salud mental: más de 1.600 pacientes buscan residencia en Catalunya” de El Periódico parlant sobre salut mental i la falta de recursos nous i adequats.

El Robert, amb 26 anys, està diagnosticat des de l’adolescència amb TDAH i un Trastorn Negativista Desafiant. Això, junt amb el consum d’alguns tòxics com el cànnabis, el va portar fa uns anys a cometre petits robatoris que es van anar acumulant, i el jutge va decidir que havia d’entrar a la presó.

Aquest passat diumenge 23 d’octubre, diferents membres de la Junta d’AFATRAC, socis i sòcies, ens vam reunir al Monestir Sant Pere de les Puel·les (Barcelona), per celebrar l’assemblea extraordinària de l’associació.

El passat 1 d’octubre, Charo Díez, presidenta d’AFATRAC, participava en el programa “Gironella avui” de Ràdio Gironella.