CONTACTA

+34 659 76 25 50

hola@afatrag.org

AFATRAC

Origen de la Associació

A l’abril del 2016 i al desembre del mateix any es van publicar als mitjans les cartes que estan incloses en  el  manifest.

Quan es van publicar aquestes cartes, amb el dolor, la desesperança, la premonició i la impotència amb les que estaven escrites..hi ha haver un munt de pares que es van posar en contacte amb nosaltres per a dir-nos que es trobaven en les mateixes situació de desemparament i desesperació. Però cap responsable del problema que presentàvem.

El 10 d’Octubre del l’any passat un grup de mares varem venir al Parlament en una sessió de Dones i Salut Mental (que presidia la Sra. Carme Forcadell i el conseller Sr. Comín). Al torn de preguntes varem exposar la dificultat per trobar recursos pels nostres fills. A vestidos de novia l’acabar l’acte, varem conèixer a altres mares i a la Diputada Magda Casamitjana, que es va oferir a ajudar-nos i decidim constituir l’associació que ja dúiem en ment al novembre de 2016.  A partir d’aquell dia no parem.

La problemàtica es tant gran, i la manca de solucions per part de l’administració, que va fer que al primer trimestre  de 2017, haguéssim quadruplicat el nombre de socis, inicials.

 

Treballem en principi en assembles. Ara formem una junta directiva, comissions de Justícia, Salut…….