CONTACTA

+34 659 76 25 50

hola@afatrac.org

AFATRAC

Origen de l’Associació

L’abril del 2016 i el desembre del mateix any es van publicar als mitjans de comunicació, les cartes que estan incloses en el manifest.

Quan es van publicar aquestes cartes, amb el dolor, la desesperança, la premonició i la impotència amb les que estaven escrites, hi va haver un munt de mares i pares que es van posar en contacte amb nosaltres per a dir-nos que es trobaven en la mateixa situació de desemparament i desesperació. Però cap responsable de l’administració es va fer càrrec del problema que presentàvem.

El 10 d’octubre del l’any passat un grup de mares vàrem anar al Parlament de Catalunya en una sessió de Dones i Salut Mental (que presidia la M.Hble. Sra. Carme Forcadell i l’H. Conseller Sr. Comín). Al torn de preguntes vàrem exposar la dificultat per trobar recursos pels nostres fills i filles. A l’acabar l’acte, vàrem conèixer altres mares, i la Diputada Magda Casamitjana, que es va oferir a ajudar-nos. Va ser així que vam decidir constituir l’associació que ja dúiem en ment el novembre de 2016.

A partir d’aquell dia no parem.

La problemàtica és tan gran, i la manca de solucions per part de l’administració encara més, que va fer que el primer trimestre del 2017 haguéssim quadruplicat el nombre de famílies sòcies inicials.

 

En principi treballem en assemblees. Ara formem una junta directiva, comissions de Justícia, Salut…